2014. február 23., vasárnap

3. rész-Egy szimpla hétköznap+Patrick

Így az elején szeretném megköszönni annak a 170 látogatónak akik fellestek az oldalamra!:) Ha továbbra is így gyarapszik a látogatók száma, akkor amire ezt a bejegyzést olvasni fogjátok még több lesz mint 170!! De nem is untatlak titeket tovább! Jó olvasást a 3. részhez!:))<33

A tegnap esti randi után, a fellegekben járok! A reggeli készülődés ugyan úgy telt mint máskor, csak most nem kicsit voltam szerelmes hangulatomba! Most már nem rajongó tini lány érzelmeit táplálom Patrick felé, hanem igazi szerelmet! Nem tudom hogy közre játszik az is hogy 13 éves korom óta oda meg vissza vagyok érte, (nagy valószínűséggel közre játszik) de az biztos hogy most érzem igazán hogy szerelmes vagyok. Ilyen gondolatok jártak a fejembe készülődés közben, de sajnos ezt abba kellett hagynom, mivel eltelt a hétvége, és újra kezdődött a hét. Szerencsére nem dolgozom sokáig mivel 8-ra bemegyek, és délben már jövök is! Idegen vezető vagyok turisták számára. Mivel angolul mindenki beszél, ezért könnyű dolgom van. Persze kellett még egy plusz nyelv ami nem más mint a francia. Egyébként franciául felsőfokon beszélek, spanyolul pedig közép fokon. 10 percre van a főépület tőlem, ahonnan kiközvetítenek a repülőtérre, ezért nagyon gyorsan oda jutok. Ma se volt másképpen, hogy 7:40 elindultam, mivel még beugrottam  a Starbucks-ba, és igen ez nekem 10 percet vesz igénybe, ki kell választanom a megfelelő kávét, meg a péksüteményt. Éppen hogy csak sikerült beesnem 8-ra,  de végül sikerült, és már kezdődhetett is a munka. Ma egy magyar turista csoport kaptam, akikkel végig jártam a várost. Nagy részük tudott angolul, de volt aki egy mondatomat se értette. Fáradtan huppantam le a kanapéra a telefonommal a kezembe, amin tárcsáztam is Ellie számát.
-Szia!!! Na mi volt mesélj??-kezdte izgatottan.
-Szia! Hát....egyszerű a válasz...tökéletes!!
-Jó de meséélj részletesen!!
-Na, hát megjelent pontosan 7 órakor az ajtómba. Egyszerűen tökéletesen nézet ki!! Fekete zakó, alatt egy szürke ing, fekete nadrág, elegáns cipő, és szürke kalap.
-Aah, eltudom képzelni!-sóhajtott.
-Na, és megdicsért milyen csinos vagyok, utána kézen fogva (!!!) indultunk lefelé!!! 
-Komoly?-csodálkozott Ellie.
-Igen komoly!! Már akkor is elolvadtam, de ez még csak a kezdet! 
-Mondtam hogy részletesen, de azért...khm.
-Jaj Ellie!-nevettem fel.- Nem úgy értettem! Patrick úriember!-mondtam kissé pirosan.
-Huh, akkor jó!
-A kocsi ajtaját kinyitotta, bezárta, az étterem ajtaját is kinyitotta, a széket is kihúzta aztán betölt vele együtt.-meséltem áhítattal. 
-Ha egyszer csinálta volna ezt meg nekem Andy.
-Mi?? Én is nyitottam neked ajtót!-hallatszott be a telefonba Andy hangja. 
-Ja, kinyitottad és rám is csukódott! Lett egy púp utána a fejemen! 
-Jól van na! A szándék a fontos!-kiáltott Andy.
-Egyébként még vonalban vagy Ellie! Megbeszélnétek ezt később?-kérdeztem nevetve.
-Ja, de bocsi! Folytasd csak! 
-Na, rengeteget beszélgettünk mindent megtudtunk egymásról! Aztán...haza vitt...és az ajtómba is beszélgettünk...
-Na na?? És utána??
-Hát..-kezdtem rákvörösre pirulni.-Meg-megcsókolt! 
-ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!-sikított bele a fülembe Ellie.
-Mi történt már megint Ellie?-hallatszott a telefonba újra Andy hangja.
-Andy csönd!-parancsolt rá határozottan Ellie.
-Ez komoly??? Te jó ég!!! És milyen volt??-kérdezte mint egy tini lány. Abba is biztos voltam hogy most hason fekve lóbálja a lábát szintén mint egy tini lány.
-Azt kérted ne meséljek részleteket!-nevettem.
-Jó...de tudod mire értettem..! A csók az más!-jelentette ki.
-Hát....először csak kicsit közelebb húzott magához, aztán átkarolta a derekam, én a nyakát, aztán egymás szemébe néztünk ő kérdően nézett rám, én pedig válasz szerűen. Itt már nagyon közel voltunk egymáshoz, annyira, hogy végül megcsókolt!!! Nagyjából 10 percig így álltunk az ajtóm előtt!-sóhajtottam szintén tini lányosan (26 évesen úgy csevegünk mintha 16 évesek lennénk!) 
-Aztaaaa!-bár nem láttam, de biztos voltam benne hogy csillogó szemekkel nézett maga elé. 
-És...-nem tudtam folytatni mivel kerestek.-Várjál keresnek....ő az!! Patrick hív!! 
-Na akkor le is teszem gyorsan szia drága!! Majd hívlak!- köszönt el Ellie.
-Szia!.gyorsan letettem Ellie-t, és felvettem Patrick-et.

-Szia Patrick!-szóltam bele kivételesen először én. 
-Szia! Most végeztünk a srácokkal az interjúval. Nincs kedved átjönni hozzám? Érted mennék természetesen.-kérdezte. 
-Jó!-válaszoltam meglepetten.-Mi lenne ha te jönnél át hozzám?-kérdeztem kicsit félve, mert nem tudta hogy jó ötlet volt-e ezt így megkérdezni.
-Ja, jó! Nekem mindegy!-én ilyen jó kitaláló vagyok, mert bár őt se láttam (sajnos...), de tudtam hogy mosolyog.-Akkor az jó ha 8 órára át megyek?
-Persze!-tudtam hogy nem látja, de azért mosolyogtam.
-Akkor 8-kor találkozunk! Szia!
-Szia! Mosolyogva tettem le a telefont, de aztán vissza is kaptam a kezembe,mivel van egy lebeszéletlen ügyünk Ellie-vel. 
-Na, itt vagyok megint!-"köszöntöttem" újra.
-Sziaa!! Na mi volt? Mesélj? 
-Mondta hogy most végeztek egy interjúval, és hogy átmegyek-e hozzá. Majd este, de persze értem jönne.
-És erre te?
-Nem! Én hívtam magamhoz.
-Már azt hittem nemet mondtál! De miért hívtad magadhoz?-kérdezte nevetve.
-Na látod azt én se tudom...
-Hehe-nevetett fel. Na de várjál...akkor Patrick ott a....
-Nem!-vágtam a szavába.-Na, én most le is teszem! Majd holnap beszélünk!
-Majd mesélj az estéről! De ne részletesen...!
-Jaj, Ellie! Ezt már megbeszéltük!-nevettem.
-Jó, na. Szia!-köszönt el nevetve.
-Szia!
Elég sokat telefonálgattam, mivel már 4 óra is elmúlt! Szép nyugodtan elkezdtem készülődni, bár most nem öltöztem ki mint tegnap, csak egy egyszerű, de mégis szép szettet vettem fel. A sminket se vittem túlzásba, de azért egy alapréteg kell. Már 6 órakor kész lettem, ezért leültem, és kicsit belevetettem magam az internet világába. Sose voltam internet függő, és nem is leszek! Bármilyen közösségi oldalon fent vagyok nagyrészt azért, hogy követni tudjam a Fobot, és tudjak beszélgetni azokkal a barátaimmal, akikkel messze vagyunk. Miket látok! Képek a backstage látogatásomról! Rögtön le is mentem magamnak!Annyira jól elvoltam, észre se vettem, hogy már 8 óra, és csöngetnek...! Már teljes izgalom mentesen libbentem az ajtó elé, és nyitottam ki. 
-Szia!-nyitottam ajtót vidáman. 
-Szia!-elém lépve egy puszival köszöntött, utána átadta a kezében tartott virágot. (hát nem édes?)
-Köszönöm!-mosolyogtam, és átvettem a virágot.-Gyere be.-hívtam a lakásba. 
-Nagyon csinos vagy ma is!-fejezte ki tetszését Patrick. 
-Köszi!-pirultam el, miközben beletettem egy vázába a virágot. 
Mint tegnap, ma is rengeteget beszélgettünk, és nevetünk....! A kanapén hagytam egy párnát, ami nem is lenne baj, ha éppen...khm.
-Ez honnan van?-kérdezte nevetve Patrick, miközben ránézett az önarcképes párnájára. (ami egyébként szívecske alakú volt, és rá volt írva hogy LOVE Patrick!!!
-Öm....ezt...neked nem kéne látnod!-vettem el a kanapéról rákvörös fejjel, és eldugtam a hátam mögött.
-Mutasd csak!-nyúlt mögém.
-Nem!!!-ugrottam fel a kanapéról, és indultam a szekrény felé. A következő pillanatban Patrick utánam jött, és elkezdett kergetni a lakásban. Úgy kergetőztünk, mint az 5 évesek! Közben folyamatosan nevetünk. A vége az lett hogy egymásra estünk. Még akkor is folyamatosan nevetünk, és már a végén annyira, hogy feküdtem rajta, és folyt a könnyünk! Valahogy úgy éreztem hogy ennek úgy kéne történije, hogy elesünk, én ráesek nézünk egymásra, és utána mind a ketten elvörösödünk és felkelünk. Ez csak a filmekben van így! Az én helyzetem sokkal jobb! Fekszem rajta (!!!!!!), és nevetünk. Ez körülbelül negyedórán keresztül! Végül nagy nehezen felkeltünk, és megengedtem neki, hogy megnézze a párnát, már a kanapé ülve. Össze ráncolt szemöldökkel méregette a párnát, min még jobban elkezdünk nevetni! Már nagyon fájt a hasam a sok vihogástól, de csak nem tudtuk abba hagyni! Az egész este nevetéssel, és beszélgetéssel telt. Patrick-nél jobb férfi társaságot keveset tudok elképzelni! Teljesen megszabadultam az izgalomtól, ami az első találkozás alkalmával volt. Már 11 óra volt amikor ránéztünk az órára. Végül úgy döntöttünk, hogy Patrick itt alszik ma nálam...!

Huh,  ennyi lenne ez a rész! Az eleje kissé unalmas, de a vége szerintem egész izgalmasra sikeredett! Holnap nem biztos hogy tudok új részt hozni, de mindenképpen megpróbálok!:)) <33 :*



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése