2014. június 9., hétfő

2.évad 10.rész-Végre egészségesen!

Két hete hogy Patricknél lakom a betegség miatt, viszont a főnökömnél mikor szabadságot kértem, öröm hírrel fogadott, mivel átrakatott a New York-i szerkesztőségbe, így végleg ide költöztem! Természetesen visszautaztunk Seattle-be elbúcsúzni, a cuccaim meg egy kocsival ide hozták. A betegségem pedig szinte teljesen elmúlt, már csak kicsit köhögök, de egyébként teljesen egészséges vagyok, ennek örömére Patrickkel lementünk a tengerpartra így az utolsó nyári nap alkalmából! Nyáron nem nagyon volt alkalmam, se kedvem fürdőruhát hordani, mivel dolgoztam, de nem is nagyon akartam, mivel dagadtnak tartottam magam. Bár mindenki mondogatta hogy nem vagyok az, de...az voltam! A "voltam"-ot azért teszem hozzá, mert a betegség alatt szinte semmit nem ettem, így most 160 centimhez alig ötven kiló vagyok, aminek borzasztóan örülök! Jó Patrick is mondta mindig hogy "egyáltalán nem vagyok kövér, és így vagyok szép ahogy vagyok", de nagyon jól tudom hogy most jobban tetszem neki...! A nyár elején vett neon sárga fürdőruhám  vettem fel, rá egy farmer sortot, egy laza, haskilógós pólót, és strandpapucsot. Patricken egy fürdőnadrág, fekete póló és strandpapucs, plusz ugye a sosem elhagyható kalap, és a póló nyakára akasztott napszemüveg. Őszintén megmondom nagyon furcsa látvány volt ilyen "lazán", mert már megszoktam a farmer, ing/póló, cipő kombót.
-Mehetünk?-lépett mellém. Mosolyogva bólintottam, és a táskám felkapva elindultunk. Ugyanoda mentünk ahova a "második randin", lepakolva én rögtön mentem be a vízbe, míg Patrick nem. Inkább pancsolásnak mondanám amit csináltam, mert nem nagyon merészkedtem bokánál beljebb. Mivel senki (de komolyan egy lélek sem) nem volt a parton csak mi, így lebukva a víz alá bevizeztem magam megráztam a hajam, amitől hullámos, de mégis vizes lett. Miután még egyszer megbizonyosodtam arról, hogy nincs senki, szexin elkezdtem magam produkálni Patricknek, mivel láttam, hogy folyamatosan néz. Nyáron magazinokban és fürdőruha reklámokban látott pózokat próbáltam utánozni, illetve a saját nőiségemből is merítettem. Nem hogy nem voltam röhejes, sőt! Simán elmehetnék modellnek! Végsőként hátra dobva vizes fürtjeim, kecses, szexi mozdulattal a hajam igazgatva visszasétáltam hozzá. Lerántva a hátamra fektetett és fölém kerülve elkezdett csókolgatni.
-Ezt nem itt kéne!-mondtam, miközben a nyakam csókolgatta.
-Nem is!-folytatta. Mivel rájöttem hogy nem tervez mást, így hagytam magam, addig míg nem kezdett nagyon melegem lenni... .
-Létszi menjünk be a vízbe mert megsülök!-mondtam két csók között.
-Muszáj?-kérdezte megállva.
-Igen!-tápászkodtam fel. Bár nincs kocka hasa, de mikor levette a pólóját, én anélkül is elaléltam. Kézen fogva indultunk meg a víz felé, és lassan sétáltunk bele. Miután mellkasig beereszkedtünk a vízbe, átfogva a nyakát ő pedig a derekam elkezdtünk csókolózni. Egyre hevesebben egymásnak estünk, annyira hogy Patrick majdnem kikacsolta a fürdőruha felsőm, de a keze lecsapásával jeleztem neki, hogy ezt nem kéne. Összességében a strandon töltött idő csak egymás szeretésével telt, de ezzel annyira jól el voltunk, hogy egészen este hétig ott voltunk. Hazaérve fáradtan zuhanyoztam le, és pizsamába bújva lehuppantam az ágyra sms írni Ebony-nak, hogy már szinte teljesen meggyógyultam! Viszont miközben nagyban nyomkodtam a telefonom Patrick mögém settenkedve elkezdte csókolgatni a nyakam. Letettem a telefonom az éjjeliszekrényre, amivel el is kezdődött az éjszakám!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése