2014. március 20., csütörtök

15. rész-A nagy nap!

*2 hónap múlva...*
3 hete értünk haza a nyári turnéról, már gőzerővel megy az esküvő szerevezés, és a számom is kezd nagyjából össze állni, mivel tegnap voltunk stúdiózni (nyár alatt egyébként megtanultam gitározni), és ugye még a turné elején megígérték hogy segítenek, és segítettek is. Ezért a szám címe így hangzik: 
"Sonia Parks - Past  ft.  Fall Out Boy". Az esküvő szervezésről pedig annyit hogy holnap lesz a nagy nap! Csakis a számunkra fontos embereket hívtuk meg, így nem is lett annyira sok vendég. Családi és a baráti kör.
*Másnap...*
Az esküvő napja! Korán reggel kipattantam az ágyból, mivel millió dolgom volt még. A egyébként sürgés- forgásommal Patricket is felébresztetem. Miközben ő szokásos nyugalmával készülődött, én közben meg mint akit ágyúból lőttek ki rohangáltam ide oda. 
-Sonia nyugalom!-kapott el Patrick két futás között.
-Jaj, nem tudok lenyugodni mindjárt késésben vagyok így is a fodrásztól, a ruhát meg még rám igazítják.-hadartam. Nevetve bólintott és puszit nyomott a homlokomra. Erre elmosolyodtam és puszit nyomva a szájára elrohantam. Ellie-vel intéztem minden előkészületet (egyébként ő lesz a tanúm). Első utunk a fodrászhoz vezetett. A hajam feltűzve, de kicsit le is engedve, begöndörítve, amit majd egy aranyos tiarával, és fátyollal fogunk díszíteni. 2 órába tartott amíg ez kész lett, ezért már indulhattunk a ruhákért is. Először az esküvő utáni ruhát  igazították rám, ami egyébként egy gyönyörű zöld koktél ruha volt. De ezek után jött a világ legszebb, legcsodálatosabb ruhája az esküvő ruha. Álmaim ruhájában házasodok álmaim férfiával! Már tudom miért mondják, hogy ez az ember életében a legszebb nap! Minden kész volt, az esküvőig pedig már csak 1 óra volt, ami pont arra volt elég hogy a sminkem tökéletes legyen, ruha rám kerüljön és a tiara a fátyollal együtt. 3 órakor nyílt a templom ajtaja, amin a 3 gyönyörű koszorús lányommal, és a csodálatos apukámmal léptem be. Apukámat karon fogva lépkedtünk az oltár felé, miközben Carol, Kate és a pici Elisa  mögöttünk lépkedtek. Az oltár elé érve apukám ölelés és puszi kíséretében ellépett mellőlem, és helyet foglalt anyukám mellett. Patrick mosolyogva megfogta a kezem és a fülembe súgott.
-Gyönyörű vagy!-suttogta mosolyogva. Egy halk köszönöm után puszit nyomott a homlokomra és már kezdődhetett is a szertartás. A gyűrűt a legkisebb koszorúslányom Elisa adta át. Kissé remegő kézzel, de kicsattanó örömmel húztam fel Patrick ujjára a gyűrűt. Ezek után pedig megkaptam az első csókom Mrs. Stump-ként. Mint minden esküvőn a miénken is vidáman tapsoltak a rokonok, illetve a barátok. A templomból kilépve pár szirmot is kaptunk szintén a koszorúslányainktól.Utána pedig együtt átmentünk a kiszemelt helyre ahol a fogadás lesz.  Egy ideig még a menyasszonyi ruhámban voltam, de utána átvettem a gyönyörű zöld ruhámat, a hajamból pedig kivettem a tiarát, és a felkötött részt leengedtem. Hajnali 1-ig tartott a fogadás, de indulnunk kellett mivel Brazíliába megyünk nászútra. Egyébként Rio de Janeiro-ba. Hajnali 1-kor indultunk, és 3-ra mindennel együtt a hotelnél voltunk. Amolyan csöpögős romantikus filmesen a hotel szoba előtt felkapott, átvitt a küszöbön és utána már minden ment magától.... .

Esküvő *.*!! Remélem tetszett! :3 <33 :* 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése