2014. július 5., szombat

3.rész-What?

Csodás érzés végig forgolódni az éjszakát az idegtől, majd a reggelt is, ami éppenséggel nem volt annyira nagy probléma. Egy hirtelen jobbos fordulattal konkrétan rázuhantam az alvó Patrickre, aki annyira mélyen szunyált, hogy fel sem ébredt a kis akciómra. Szorosan hozzábújva megsimítottam az arcát, majd fölé hajolva  puszit nyomtam rá. Ráülve a hasára megint fölé hajoltam, és most az orrára adtam egy puszit, amit akárcsak egy nyuszi megmozgatott ezután. Kisimítottam a haját a homlokából, majd oda is adtam egy puszit. Ezután következett a szája, amire szintén adtam egy pici puszit. A nyakát sem kihagyva végig feküdtem rajta és csak néztem ahogy alszik. Elképzelni sem tudom mennyire mélyen alszik, hogy semmire nem kelt eddig fel! Alulról átölelve hosszú csókot nyomtam a szájára, amire már végre kezdett ébredezni.
-Szia!-mosolyogtam rá, majd még szorosabban átölelve érzelmes csókkal ajándékoztam meg. 
-Legjobb reggeli ébresztés!-tűrt bele a hajamba.
-Már egy ideje próbálkozom!-mondtam nevetve.
-Tényleg?
-Tényleg!-mondtam, majd újra végig pusziltam, úgy ahogy az elején.-Komolyan észre se vetted?-kérdeztem vigyorogva. 
-Nem!-mondta nevetve.-Én sajnálom hogy tegnap este olyan bunkó voltam! Elhiszem hogy az anyukádnak szüksége van rád!-mondta, majd puszit nyomott a homlokomra.
-Semmi baj!Én...öm...köszi!-haraptam az alsó ajkamba. Szörnyen fáj ez az egész! Hogy lehetek ilyen? Nemet kellett volna mondanom! Ebből tuti nagy botrány lesz...már előre érzem ha kiderül... . Estig semmi nem történt, ma sem volt forgatás, ezért itthon ültem. Életemben nem voltam még ilyen ideges, de komolyan. Este hatkor baráti vacsora révén egy teljesen normálisan öltöztem fel. Egyébként is tudtam nem visz valami puccos helyre, plusz nem akartam hogy Patrick gyanakodjon. Csőnadrág, tornacipő, fekete top fölé a kockás ing (szeretem az ingem na!). Semmi különös!
-Szia majd jövök!-léptem Patrick.
-Szia!-nyomott hosszú csókot a számra.-Biztos ne vigyelek el?-kérdezte még egyszer.
-Biztos! Na megyek! Szia!-léptem ki az ajtón, majd megvártam hogy Patrick tuti ne vegye észre hogy nem kocsival megyek. Pete elém jön, persze nem közvetlen a ház elé, hanem pár méterre tőle.
-Szia!-szálltam be a kocsijába.
-Szia! Nagyon csinos vagy!-nézett végig rajtam, miközben bekötöttem az övet.
-Köszi, de kérlek ezt hanyagold!-mondtam.-És hová megyünk?
-Pizzázni. Jó lesz?
-Persze!-mosolyogtam rá. Végig beszélgettünk, de amolyan semleges dolgokról. Nagyon hangulatos kis helyre vitt. Aránylag pici, halványan világító lámpák, piros, fehér kockás terítők az asztalokon. Egy sarokban lévő asztalhoz ültünk le, ahova azonnal oda is ugrott a felszolgáló, hogy felvegye a rendelésünk. Mivel Pete pizza imádó neki mindegy volt és azt kérte amit én (végül sonkás lett). Az első negyed órában hihetetlen feszült voltam és ideges. Körülbelül akkora falatokat ettem mint egy kismadár, mivel a gyomrom mérete is megegyezett egy madáréval. Viszont annyit viccelődött és röhögtetett, hogy sikerült elengednem magam és csak baráti beszélgetésként felfogni ezt az egészet. Este nyolckor szálltunk be a kocsiba abból a célból hogy haza visz... .
-Nincs kedved feljönni hozzám inni valamit?-fordult felém az autó beindítása előtt.
-Hát...végül is...-vontam meg a vállam. Fél óra kocsikázás után sikeresen oda értünk, majd a kanapén üldögélve iszogattunk és beszélgettünk. Az utolsó korty fehérbor után óvatosan lehelyeztem a poharat az asztalra, majd utánam Pete is. Pár percig csak némán bámultuk egymást, majd...a kezét óvatosan a combomra helyezte, és közelebb csúszott hozzám. Egy ideig csak így ültünk, mikor a másik kezével megfogta a fejem és megcsókolt. Nem ellenkeztem...kicsit sem! Sőt! Hátra döntve a kanapén fölé kerültem és heves csókolózásba kezdtünk. A kezem után nyúlva leszedtem rólam a kabátként funkcionáló kockás ingem, én pedig a felsője alját megragadva lerántottam róla. Felülve megfogta a derekam, én meg a kezeim közé fogtam a fejét, majd az ölébe kapva a hálószobába vitt, ahol az ágyon hátra dőlve folytattuk amit a nappaliba abba hagytunk. Szép lassan lekerült rólunk a többi ruha is, és utána ki lehet találni mi történt... . 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése