2014. július 9., szerda

7.rész-Utolsó nap

Csodálatos kilátás a hatalmas ablakokon át a hálószobából reggel! Komolyan! A nap beragyogja az egész szobát! Ami szép és jó lenne, ha nem akarnék aludni... . Fáradtan törölgettem meg a szemem, majd egy ásítással egybekötve felültem. Magam köré csavarva a fehér, vékony takarót kikeltem az ágyból, ezután a ruháimmal a kezembe a fürdőszoba felé indultam. Belépve mosolyogva néztem végig a kádon, amiben még mindig benne volt a zavaros víz,aminek a tetején kissé aszalódott rózsaszirmok úszkáltak. A ruhák tetejére dobva a takarót beálltam a zuhanyfülkébe, ahol magamra eresztettem a kellemes, hűvös vizet. Pár perc csendes álldogálás után kilépve, végig töröltem magam egy puha törölközővel, amit követően felöltöztem és megfésülködtem. Mosolygósan baktattam le a lépcsőn reggeli készítés céljából. Fogalmam sincs hogy lehetséges, de sikerült palacsintát csinálnom úgy, hogy nem égett oda és még finom is lett! Sikerem "gyümölcsét" kint fogyasztottam el természetesen. 
-Jó reggelt!-lépett mögém Pete, majd átölelve belepuszilt a nyakamba. 
-Szia!-mosolyogtam hátra döntve a fejem.-Életem első nem elégetett palacsintája! Neked is csináltam, ott van a konyhapulton!-mutattam a konyha felé.
-Köszi!-nyomott puszit a fejemre.-Tegnap is én ültem háttal a kilátásnak!-tért vissza a konyhából. 
-Most is úgy lesz!-néztem fel rá hunyorogva. 
-Azt nem hiszem!-mondta nevetve, majd könnyedén a karjaimba kapott, és leülve az ölébe rakott.-Na, így jó!-nyomott puszit az arcomra. Nevetve bólintottam, és a mellkasára döntöttem a fejem.-Mit szeretnél ma csinálni?-kérdezte reggelizés közben. 
-Te mit szeretnél?-néztem rá.
-Amit te!
-Na, ebből így nem lesz semmi!-mondtam, mire mind a ketten felnevettünk.-Na de most komolyan!
-Nem tudom, az a lényeg hogy együtt legyünk!-simította végig az arcom vigyorogva. 
-Pedig én már egyedül terveztem a programom!-bújtam hozzá, mire megint felnevetett.-Nem tudom...mondjuk sétáljunk a környéken!-vetettem fel az ötletet. 
-Ez jó ötlet! Egyébként...finom lett a palacsinta!
-Köszi. Ez a max. főző tudományom, de általában ezt is elrontom... .-mondtam nevetve. Reggeli után magamra vettem egy kényelmes szettet ami megint egy sortból, ujjatlanból és tornacipőből állt. A nagy sétát lefelé vezető úton terveztünk, mivel semmikedvünk nem volt hegyet mászni. Éppen a parton sétáltunk, mikor egy ismerős arc jött velünk szembe. 
-Katherina??-nézett ránk döbbenten Ashley.-És Pete?-esett le még jobban az állam. 
-Ti mit csináltok itt??-néztem rájuk döbbenten. A többes szám rá és a barátjára vonatkozik. 
-Nyaralni vagyunk! De ti kettesben mi a francot kerestek itt kézen fogva?!
-Ezt kérlek beszéljük meg négyszemközt!-motyogtam. 
-Jó lenne!-húzott el.-Na mond el!-kiabált rám idegesen. 
-Én...nem...nem így akartam és...ez nagyon helytelen és nagy hülyeség, de...-kezdtem bele a magyarázkodásba.
-Megcsaltad Patricket!-mondta ki helyettem.-Ráadásul Pete-tel, a legjobb barátjával. Hát ehhez csak gratulálni tudok! Nem gondoltam hogy pont Katherina Salvatore ilyenre vagy képes! Rám aztán ne számítsa ha kiderül. Ne gyere hozzám sírni! Na mi mentünk sziasztok!-mondtam megragadva a barátja karját. 
-Csodás!-csaptam dühösen a térdemre.-Nagyon jó lesz ha elmondja Patricknek!-temettem a tenyerembe a fejem. 
-Nem fogja ne félj! De...inkább menjünk haza mielőtt még egy valaki szembejön velünk... .-mondta, majd megfogva a kezem, szinte futva visszasiettünk a házba. Visszaérve idegesen vetettem le magam a kanapéra.-Hé, nyugi!-fogta meg a kezem Pete.-Semmi baj nem lesz! Holnap haza megyünk és...-harapta el a mondat végét.
-És?? Találkozom Patrickkel és menni fog tovább a titkolózás!-rúgtam bele az asztalba.
-Na nyugi! Azért nem kell szét rombolni a bútorokat!-mondta nevetve, mire én is halványan elmosolyodtam.-Semmi baj nem lesz!-simítottam meg a karom, mire szorosan hozzábújtam.
-Tudom, csak...ez annyira rossz mert én...azt hiszem...szeretlek...téged!-mondtam nagyot nyelve. Én magam is ledöbbentem attól amit mondtam, de szerintem ő is.
-Én...erre nem tudom mit mondjak...-dadogta.-de...azt hiszem én is téged!-simította meg a hajam, és közel hajolva hozzám hosszan megcsókolt. Könnyes tekintettel ültem hozzábújva. 
-Na jó!-töröltem meg a szemem szipogva erőltetett mosollyal.-Inkább...csináljunk valamit!
-Jó!-bólintott mosolyogva.-És van ötlet?
-Hát...nem próbáljuk ki a medencét?-álltam fel kicsit jobb kedvűen. 
-Rendben!-mosolygott. Hirtelen olyan más lett Pete...lehet nem kellett volna ezt így kijelentenem?
-Öm...ugye nincs semmi baj?-kérdeztem a számba harapva. 
-Jaj dehogy van, csak kicsit hirtelen ért ez amit mondtál!-nevetett, majd közel lépve hozzám megint megcsókolt. Átöltözés után kimentünk és én megint nem mentem bele a vízbe. 
-Na gyere be! Te akartál fürdeni!-kiabált ki a partra.
-Nagyon hideg a víz!-mondtam a gondolattól is megborzongva. 
-Hát jó...-mondta, majd kiszállva a vízből felé igyekezett.
-Ha belemersz dobni komolyan nem tudom mit csinálok veled...-mondtam felnézve rá idegesen. 
-Nem doblak bele na!-mondta, majd egy laza mozdulattal felkapott.
-Ááá, de hideg vagy!-sipítoztam. 
-Majd te is az leszel!-jelentette ki vigyorogva a medence felé igyekezve. 
-Kérlek ne!-mondta becsukva a szemem. 
-Mondtam hogy nem doblak bele!-lépkedett be a vízbe a karjában velem. Egyre mélyemre mentünk majd a medence közepén megállt.-Mehet?-kérdezte, mire összeszorított szemmel bólintottam. Megszorítva hirtelen mozdulattal lebuktunk a víz alá.-Na!-jöttünk föl.-Csak túlélted!-mondta nevetve puszit nyomva a számra.
-Valahogy csak!-mondtam nevetve kiúszva a partra. Lendületet véve kiugrottam a vízből, és kicsit megcsinálva a hajam, lábat lógatva a medence szélén üldögéltem. 
-Nem jössz vissza?-úszott elém Pete. 
-Biztos hogy nem!-feküdtem végig a medence szélén csukott szemmel.
-Nem félsz hogy belöklek?
-Nem igazán!-húztam fel a bal lábam. 
-Pedig kéne!-ült ki a fejem mellé, és közel hajolva hozzám megcsókolt. Felülve megfordultam, és az ölébe ültem, amiből megint heves csókolózás lett.-Vigyáz, mert belefogunk így esni!-mondta nevetve, mire elszakadva tőle belecsúsztam a vízbe. Természetesen utánam jött, én pedig a medence falának tolva rácsimpaszkodtam és folytattam amit a parton abba hagytam. Nagyjából fél óra után sikerült kirángatni a vízből, bár nem a víz volt a lényeg, de egyébként mindegy... . Nagyjából ugyanúgy ment mint tegnap, szárítkozás után Pete rendelt (újítás kedvéért kínait rendeltünk), utána megvacsoráztunk. A konyhából visszafelé menet gondoltam most én csinálok egy jó estét... . Mikor már Pete látószögébe kerültem elkezdtem szexisen táncikálni... . A nappali és a konyha között elkapva egy csövet a körül kezdtem táncolni. Azt tudtam hogy a tánctudásom nem olyan szörnyű, de hogy még "rúdon" is megy... . Annyira beleéltem magam, hogy a ruháim is elkezdtem ledobálni magamról, mint egy rúdtáncos, bár Pete ezt nem vette rossz néven...sőt... . Végig vigyorogva figyelte az előadásom, majd mikor oda tipegtem hozzá...khm...konkrétan rám vetette magát... . Szóval a mai este is jól alakul... .  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése