2014. május 5., hétfő

8.rész-Nyár utolsó napjai...

Reggel tíz óra fele megint csak sms hangjára ébredtem.
Jó reggelt hercegnő remélem nem ébresztettelek fel a leggyönyörűbb álmaidból! Délután háromkor ráérsz?
Hatalmas mosollyal az arcomon vissza írtam neki, és legszívesebben hatalmas puszit nyomtam volna az arcára...vagy a szájára... .
Nem álmodtam hercegem ;), és persze hogy ráérek! Xxxx 
Hosszú sms váltás után vidáman öltözködtem fel, és amikor lementem reggelizni ez az öröm a lentieknek is feltűnt.
-Jó reggelt Hope! Látom jó a kedved! ezek szerint jól sikerült a randi?-kérdezte mosolyogva anya.
-Nagyon jól!-ültem le az asztalhoz, és amolyan álmodozó fejjel bámultam magam elé.
-Ezek szerint...
-Igen!-vágtam a mondat közepébe.
-Nem úgy volt hogy...
-De!-mosolyogtam maga elé.
-Akkor hogy hogy így alakult?-szólt közbe apa is.
-Hát...amikor újra találkoztunk rögtön megfogott...valahogy más volt, nem csak kinézetre, hanem az egész kisugárzása más volt! Olyan más lett, de jó értelemben! Sokkal magabiztosabb lett, és nagyon tetszik benne! Amihez hozzá járul a humora, a kedvessége és persze a kinézete!-magyaráztam boldogan.
-De nem azt mondtad hogy nem akarsz a banda rovására kapcsolatot?-kérdezte össze húzott szemöldökkel anya.
-Igen azt mondtam, de érzem hogy ez most más lesz!
-Oh, értem!-mosolyodott el.
-Ja, és ma háromra jön ide és megint elvisz valahová.
-Valahová? Milyen rejtélyes ez a Patrick!-mosolyodott el apa.
-Múltkor is csak ott mondta meg! Tényleg nem tudom!-mondtam nevetve, mire ők is elnevették magukat...nevedgélés után felmentem fogat mosni, és lehuppantam a gép elé, ahogy egész nyáron tettem. Mivel minden létező közösségi oldalt végig böngésztem, ezért úgy döntöttem szépség ápolás, divat terén szét nézek egy kicsit. Mire alaposan átnéztem minden oldalt 2 óra lett, így elkezdtem készülődni. Sminkterén kipróbáltam egy újítást, ami a neten láttam, méghozzá egy szürke füstös szemet, hozzá egy egyszerű nyári szettet választottam, amihez végül nem raktam be a kék fülbevalóm, a hajamat pedig egyszerű lófarokba kötöttem. Patrick szokásához hívően nagyon pontos volt, így 3:00-kor az ajtóban állt.
-Hercegnő?-léptem mellé mosolyogva, és a karomat a nyaka köré hosszasan megcsókoltam, és szorosan megölelgettem.
-Bizony Hercegnő!-nevette el magát, és hirtelen mozdulattal magához rántott, így újra egy hosszú csókot nyomott a számra. Egymás üdvözlése után kézen fogva elindultunk...hova is?
-Hová megyünk?-kérdeztem.
-Be a belvárosba!-mondta vidáman.
-Juj de jó!-örömködtem, és vidáman egy puszit nyomtam az arcára.-Patrick.
-Tessék?
-Azt tudod hogy ez a nyár utolsó előtti napja?-kérdeztem tőle, én is rácsodálkozva.
-Komolyan?-nézett rám szintén csodálkozva.
-Igen! Mi lenne, ha ez után öten este együtt lennénk? Ha már a nyaramból kimaradtatok!-mondtam szomorúan, és egy kövér könnycsepp gördült végig az arcomon. Bármikor amikor rá gondolok elfog a sírás, ahogy most is... .
-Jaj, Hope ne sírj! Na gyere ide!-mosolygott, és az úton megállva magához húzott, és szorosan elkezdett ölelgetni.
-De annyira sajnálom! Olyan rossz hogy nélkületek voltam egész nyáron!-bőgtem, és az se érdekelt, hogy a tökéletesre megcsinált sminkem patakokban folyik le az arcomon.
-Semmi baj! Jövőre, majd megint megyünk és akkor te is velünk leszel! Úgy is holnaptól suli, végzősök lettünk nehéz év lesz!-tolt el egy kicsit magától, és egy puszit nyomott a sminktől megszürkült arcomra.
-Tudom! Jövőre mindenképpen együtt leszünk!-mosolyogtam szipogva.
-Az biztos! Huh, viszont az arcoddal kéne valamit csinálni, mert tiszta szürke!
-Oh a rohadt életbe!-mérgelődtem.
-Nyugi, mindjárt nálunk vagyunk anyukámnak biztos van valami, öm...cucca az arcodra.
-Sminklemosó!-nevettem.
-Igen az!
10 percre múlva már Patrickék fürdőjében álltam, és az arcomat mostam. Mint minden lánynak nálam is van egy kis smink. Korrektor, szempillaspirál, és ajakbalzsam. Hát nem úgy mentem a városba ahogy terveztem de ez is megteszi. Mindennel együtt negyedórát töltöttünk náluk, és még így is négyre bent voltunk a városba. Csodálatos délutánt töltöttünk együtt Patrickkel csak ketten! Fagyiztunk, sétálgattunk, beszélgettünk, vagyis nagyon jól el voltunk. 6 óra felé beszéltük megy a többiekkel az utolsó előtti nyári nap alkalmával lévő összejövetelt. Mivel Patrick szülei este az érkezésünk előtt elutaztak, így helye is volt a mini bulinak. Elején filmet néztünk, pop cornoztunk, de ez a program nem tetszett senkinek (főleg a fiúknak, mivel nekem ez is megfelelt volna), így a nyitva lévő közeli boltból egy halom piát hoztak, amit először ők kezdtek el iszogatni, de egy idő után rávettek hogy én is igyak...na ez egy borzalmas ötlet volt, mivel az este további része kiesett... .


Ez egy rövid, és unalmas rész lett! :D A következő viszont izgalmasabb lesz, és úgy tervezem hogy az az utáni is! :) :*<3

1 megjegyzés: